Heti filmpremier - 12.07.-12.13. | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

Wonka

Willy Wonka (Timothée Chalamet) igazi legenda. De még a legendák is voltak fiatalok. Csak egészen másképpen, mint bármelyik másik ember. Végre lehull a lepel a csokik mágusa, az édességek géniusza, a legkülönlegesebb, legízesebb, legfurább csokigyáros, Willy Wonka életének nagy titkáról: arról, hogy ő is volt gyerek. Aztán fiatalember. Bejárta a világot, út közben egy egész kicsit meglopott egy társai közt igen nyúlánknak számító umpa-lumpát (Hugh Grant), őrült csokikat talált fel, és még őrültebb álmokat hajkurászott: arra vágyott, hogy a világjárás véget érjen, ő letelepedjen, és megnyithassa bűvös-bájos-ízes-mágikus csokiboltját. De a szülővárosában sajnos már működik egy csokigyáros trió, amely a legkeserűbb módszerektől sem riad vissza, ha a csokibirodalmát kell megvédenie. Wonka azonban a bajban, a rabságban vagy akár egy gőzmosodában is megőrzi ötletekből kifogyhatatlan jó kedvét, és készen áll rá, hogy bebizonyítsa: a legjobb dolgok az életben egy nagy álommal kezdődnek, és annak, aki elég szerencsés hozzá, hogy Willy Wonka közelében éljen, azzal bármi megtörténhet. Minimum. Varázslat és zene, őrült kavarodás és nagy érzelmek, fantasztikus humor és szívmelengető móka – ez árad Wonkából és a róla szóló filmből.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Wonka

v_wonka.jpg

Bagossy Brothers Company - 10 éve úton - 2D, magyar – MINDENHOL

Tíz év története egy egész estés mozifilmbe sűrítve, eddig nem látott tartalmakkal, interjúkkal és persze az MVM Dome-os koncert legjobb pillanataival a mozivásznon! A Bagossy Brothers Company – 10 éve úton című egész estés alkotás az erdélyi kezdetektől egészen a budapesti jubileumi nagykoncertig követi nyomon a pop, rock és folk stílust egyedi módon ötvöző banda útját, sok-sok zenével, látványos koncertfelvételekkel, valamint a zenekar tagjait és hátterét is részletesen bemutató interjúkkal. Páratlan moziélmény – nemcsak a zenekar széles rajongó táborának, hanem azoknak is, akik még csak most ismerkednek a gyergyói ötösfogat zenei világával. A film igazi csemege minden zenerajongónak, hiszen sosem látott felvételeket mutat és izgalmas kulisszatitkokba avatja be a nézőket.

Jegyvásárlás:  Bagossy Brothers Company - 10 éve úton

FB esemény: https://www.facebook.com/events/646135414355955/

BBC 10eveUton_1200x1200 kreatív alul CC premier csíkkal FB-ra.jpg

Kacsalábon (6) (Migration) – 2D/3D, szinkronos – MINDENHOL; 2D, eredeti nyelven - ARENA, ALLEE, PÉCS, SZEGED, DEBRECEN; 4DX – WESTEND, GYŐR, DEBRECEN

A Mallard család kicsit besüppedt a posványba. Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek. Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába. Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Kacsalábon

Kacsalabon_CCFB_Premier_4DX_OV.jpg

Hullaadás (X) (Thanksgiving) – 2D, szinkronos – MINDENHOL; 2D, eredeti nyelven - ARENA, ALLEE, PÉCS, SZEGED, DEBRECEN

Azt követően, hogy egy Black Friday-vásár tragédiába torkollik, egy rejtélyes, a Hálaadás szimbólumaként elhíresült figura álcája mögé bújó gyilkos kezdi terrorizálni a Massachusetts állambeli Plymouth lakosságát, vagyis azt a helyet, ahonnan az ünnep ered. Ahogy egyesével hullanak az emberek, a szimpla bosszúhadjáratnak tűnő esetek mögül elősejlik egy nagyobb, ádázabb terv is, ami az ünnep köré fonódik. Időben leleplezi a város lakossága a tettest, vagy mind egy elborult hálaadási vacsora vendégei lesznek?

Jegyfoglalás és -vásárlás: Hullaadás

Thanksgiving_XV_CC_1200x1200px-2.jpg

Eszeveszett küldetés (16) (Only 3 Days Left (3 jours max)) - 2D, szinkronos – MINDENHOL

Rayane (Tarek Boudali), a jószándékú de kissé kétbalkezes zsaru szörnyű ultimátumot kap: nagyanyját, aki épp valóságshow-sztár akart lenni, egy mexikói drogkartell ejti rabul. Mindössze 3 nap áll Rayane rendelkezésére, hogy egy elképzelhetetlenül értékes váltságdíjat virítson. Nincs más hátra, hűséges csapatával az oldalán, szerencsétlen hősünk nekivág a lehetetlen küldetésnek Franciaországon, Abu Dhabin és Mexikón keresztül, hogy az édes nagyit megmentse.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Eszeveszett küldetés

O3DM_bannerek_cc_premier_1200x1200.jpg

Jéghideg (16) (Cold (Kuldi))- 2D, szinkronos – MINDENHOL

A lányát egyedül nevelő Odinn több évtizedes halálesetek ügyében nyomoz egy fiatalkorúaknak fenntartott nevelőintézetben. A férfi a megoldatlan ügy kapcsán egyre több új részletre bukkan rá. Hamarosan gyanakodni kezd, hogy a múltbeli gyilkosságok összefüggésben lehetnek volt felesége rejtélyes öngyilkosságával. Ráadásul lánya is egyre furcsábban viselkedik, ahogy egyre közelebb kerül az igazsághoz.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Jéghideg

Jéghideg-1200x1200-2.jpg

Parasztok (16) (The Peasants (Chlopi)) - 2D, szinkronos - ARENA, ALLEE, WESTEND, MAMMUT

Egy fiatal lány a 19. században egy faluban nagy felzúdulást kelt, amikor egy nála idősebb, módos özvegyemberhez megy hozzá feleségül. Ráadásul a lány titokban a gazda fiába szerelmes. A kis közösségben gyorsan terjed a pletyka, és a ledérnek titulált lány rosszakaróinak a száma egyre csak növekszik. --- Wladyslaw Reymont azonos című, Nobel-díjas regényéből készült ez a káprázatos, kézzel festett animációs film. A Parasztok Lengyelország Oscar-nevezettje a nemzetközi film kategóriában. A Parasztok az Oscar-díjra jelölt Loving Vincent alkotóinak új filmje, amely sokak szerint már most az arany szobrocska egyik nagy esélyese.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Parasztok

Parasztok-1200x1200-2.jpg

Golda (16) (Golda) - 2D, szinkronos/feliratos – ARENA, ALLEE, WESTEND, MAMMUT, CAMPONA, ALBA, PÉCS, GYŐR, SZEGED,DEBRECEN, MISKOLC

A film az 1973-as Jom Kippuri háború rendkívül feszült 19 napját meséli el. Golda Meirnek, Izrael első és mindeddig egyetlen női miniszterelnökének (az Oscar-díjas Helen Mirren) szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy országa teljesen megsemmisülhet, amennyiben nem tud kiegyezni Henry Kissinger amerikai külügyminiszterrel (Liev Schreiber) és nem tudja maga mögé állítani Izrael szkeptikus katonai vezetőit. Miközben milliók élete forog kockán Meirnek olyan döntéseket kell meghoznia, melyek nemzetének sorsát dönthetik el.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Golda

Golda_HU_CC_1200x1200_premier.jpg

Dátum

6 Dec. 2023 22:00 - 13 Dec. 2023 21:45

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon