Heti filmpremier - 11.16. - 11.22. | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája (16)

Ismerd meg AZ ÉHEZŐK VIADALA történetét – 64 évvel azelőtt, hogy Katniss Everdeen önként jelentkezett a viadalra, és évtizedekkel azelőtt, hogy Coriolanus Snow Panem diktatórikus elnöke lett. Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája

HG_Songbirds_16V_CC_1200x1200px-1.jpg

Vendég a francia kastélyban (12)

A nemrég megözvegyült Andrew Blake elhagyja Londont, hogy visszatérjen arra a franciaországi birtokra, ahol egykor megismerte a feleségét. A boldogabb idők emlékeihez vezető út azonban egyáltalán nem a tervek szerint alakul... Blake kénytelen eljátszani a komornyik szerepét, hogy a Beauvillier-birtokon maradhasson. A ház különös úrnőjén, Madame Beauvillier-n kívül megismeri Odile-t, a határozott szakácsnőt, a park végében remeteként élő, morózus mindenest,  Philippe-et és Manont, a fiatal takarítónőt. Blake hamarosan rájön, hogy új ismerősei éppoly elveszettek, mint ő maga. A férfi, aki  már semmit sem várt az élettől, új esélyt kap arra, hogy mindent elölről kezdjen…

Jegyfoglalás és -vásárlás: Vendég a francia kastélyban

VendegAFranciaKastelyban_12_1200x1200_2017_13_v1.jpg

A mi kocsmánk (16)

Egy észak-angliai faluban az emberek elhagyják otthonaikat, miután a helyi bányák bezárnak és nem marad munkalehetőség. Az utolsó nyitva lévő kocsma, a The Old Oak is a bezárás határán áll. A házak elérhetők, a lakhatás olcsó a térségben. A hely ideális lehetőség a bevándorlók számára. Most már csak a helyieknek kellene megbarátkozniuk a településre érkező külföldiekkel.

Jegyfoglalás és -vásárlás: A mi kocsmánk

The-Old-Oak-1200x1200.jpg

Magasmentés (16)

A Magasmentés című film egy akciókkal teli hőstörténet, egy apa és fia története, valamint látlelet egy reményt vesztett városról. Az alkotás főhőse, egy magasmentő specialista tűzoltó, Félix Sándor (Bogdan Dumitrache). A férfi olyan emberek védangyalává válik, akik el akarják dobni maguktól az életet. Félix mindenkit meg akar menteni, az embereket hidakról, magas épületekről hozza le. A városban nagy szükség van a munkájára, hiszen a szokatlan, folyamatos esőzésektől nyugtalanná vált emberek közül egyre többen akarnak végezni az életükkel. Mintha valami vírus terjedne, de az okokat senki sem ismeri. Félix évekkel korábban egy balesetben elvesztette a feleségét, fiával (Börcsök Olivér) is reménytelenül megromlott a kapcsolata, noha a fiú közelebb van az apjához, mint azt Félix sejtené. Miközben Félix igyekszik újra kapcsolatot találni a fiával, és segíteni az embereken, drámai eseményeket indít el, és rá kell döbbennie arra, hogy semmi sem az, aminek látszik.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Magasmentés

magasmentes_CC  1200x1200.jpg

Dátum

15 Nov. 2023 22:00 - 21 Nov. 2023 22:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon

Legfrissebb hírek