Heti filmpremier - 07.18. | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

A Cinema City ezen a héten is új filmekkel vár.

Deadpool & Rozsomák (18)

A Marvel Studios bemutatja eddigi legnagyobb baklövését — a Deadpool & Rozsomákot. A kedveszegett Wade Wilson számára a polgári élet kész kínlódás. Az erkölcsileg rugalmas zsoldos gyúnyáját végleg szögre akasztotta, amikor azonban világát a megsemmisülés fenyegeti, vonakodva bár, de ismét magára ölti jelmezét és még vonakvóbb… vonakodóbb? Vonatkotróbb? Meg kell győznie a vonakodó Rozsomákot, hogy—ez egy szar. A szinopszisok totál gagyik.

Jegyvásárlás: Deadpool & Rozsomák

Deadpool3_18V_CC_1200x1200px-1.jpg

Lángszív - Vadon és szabadon (12)

A 11 éves Anni és családja a nagyvárosból vidékre költözik. A lány nehezen tudja megszokni az új környezetet, egészen addig, amíg nem találkozik egy betöretlen lóval, akivel szinte mágikus kapcsolat alakul ki. Kapcsolatuk azonban veszélybe kerül, amikor a ló csordáját kegyetlen tolvajok veszik célba. A magányos Anni kezdetben egyedül indul a lovak megmentésére – nemsokára azonban rájön, hogy igaz barátok is állnak mellette.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Lángszív - Vadon és szabadon

 

Kivérző szerelem (18)

A visszahúzódó konditerem-vezető Lou (Kristen Stewart) első látásra beleszeret Jackie-be (Katy O’Brian), a Vegasba tartó ambiciózus testépítőbe. A két lány szenvedélyes viszonya veszélybe kerül, amikor maguk ellen fordítják a város erőszakos kiskirályát, Lou apját (Ed Harris). A sokkoló, felkavaró és morbid humorú erotikus thrillert Quentin Tarantino és a Coen-testvérek legjobb alkotásaihoz hasonlítják. A cselekményében a nyolcvanas évekbe visszarepítő, de ízig-vérig mai Kivérző szerelem korábban már felrázta a Sundance Filmfesztivál és a Berlinale közönségét.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Kivérző szerelem

 KSZ_1200x12002.jpg

Utazás válás ellen (16)

Christophe éveken át elhanyagolta a családját. Amikor felesége, Charlotte bejelenti, hogy válni akar, a férfi arra kéri, hogy egy utolsó közös utazás során keressék fel kapcsolatuk legfontosabb helyszíneit. Az utazásra tizenéves gyerekeiket is magukkal viszik.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Utazás válás ellen

UtatasValasEllen_1x1-16_2017_03_v1.jpg

Dátum

17 Júl. 2024 22:00 - 23 Júl. 2024 22:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon