Pörgess, és vidd haza az ajándékokat! | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
A Valentin-nap nem csak a szerelmeseké!

Egy kis odafigyelést mindenki megérdemel, ezért akár a pároddal, barátnőiddel vagy egyedül töltöd a Valentin-napot, mi szeretnénk különlegessé tenni az ünneplést! Február 14-én gyere el hozzánk hiszen kihagyhatatlan nyereményjátékkal és kényeztető beauty programokkal készülünk neked! Keresd a kitelepülést a Mammut II. földszintjén!

Pörgess, és vidd haza az azonnali ajándékok egyikét! 

Keresd hoszteszeinket a Mammut II. földszintjén és kövesd az alábbi lépéseket a nyereményjátékban való részvételhez: 

  1. Töltsd le a SPOT alkalmazást, regisztrálj, és mutasd be a hoszteszeknek az ajándékkatalógusban található, ingyenes játékra feljogosító tokent! 

  2. Pörgesd meg a félkarú rablót! 

  3. Vedd át a nyereményt a helyszínen vagy személyesen az üzletben nyitvatartási időben!

Ne hagyd ki a különleges szépségápolási élményeket sem!

Frissítsd fel sminkedet, és élvezd az illatok varázsát! A The Body Shop pultjánál szakértők segítségével fedezheted fel az új sminktrendeket, és találhatod meg az illatot, ami igazán kifejezi egyéniségedet!

Indulj el egy új bőrápolási úton! Látogass el a L'Occitane üzletébe, ahol kipróbálhatsz egy modern arcdiagnosztikai gépet, ami elképesztő pontossággal határozza meg a bőrtípusod, hogy a számodra legmegfelelőbb termékekkel egészíthesd ki a bőrápolási rutinodat!

Az Yves Rocher pultjánál ingyenes arcbőrdiagnosztikát végeznek és a hozzád passzoló termékeket akár ki is próbálhatod. Engedd, hogy a bőrápolási szakértők feltárják az igazi szépséged titkait!

A Szépséglabor csupa meglepetéssel vár, keresd fel a pultjukat, hogy megtudd mik is azok! Ezen kívül szakértőik köröm- és hajápolási tanácsokkal is ellátnak.

Légy részese Te is a Mammut Valentin-napi szépségünnepének, mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk!

Dátum

13 Feb. 2024 23:00 - 14 Feb. 2024 23:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon

Legfrissebb hírek