Nőiességről nem csak nőknek | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

Április során, az Artemis csapata lesz a Mammutban található Kollab közösségi tér kurátora. Az Artemis identitásához kapcsolódó témákat, a nőket, innovációkat, tabudöntögető párbeszédeket és a well-being-et helyezik előtérbe. A kerekasztal beszélgetéseket, workshopokat, és kiállításokat magába foglaló eseménysorozatot a menstruációs szegénységben érintett nők megsegítését célzó HAPPY PERIODS adománygyűjtési akció elindításával nyitják meg.

Ma a Magyarországon élő nők minimum 10%-a érintett menstruációs szegénységben, illetve jelenleg hazánkban van a legmagasabb adó a világon a kategóriába tartozó higiéniai termékeken.

Missziójuk, hogy ezen változtassanak és ezért április 4.-én kampányt indítanak, amelyben felhívják a figyelmet a problémára. Az eseményen részt vesznek a kedvezményezett szervezetek és az együttműködő partnerek.

A kampány megvalósításában együttműködő partnerek: a Mammut bevásárlóközpont, a Kollab közösségi tér, a Rossmann drogériai üzletlánc és a LibStore, Magyarország első womenstore-ja. Az összegyűlt adományokat a Magyar Vöröskereszt és az Emma Egyesület fogja megkapni, hogy a legszükségesebb pontokra is eljuttassák.

Ha szeretnétek adományozni termékeket a Mammut I. 3. emeletén a Kollabban tudjátok ezt megtenni!

Dátum

2 Ápr. 2024 22:00 - 29 Ápr. 2024 22:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon

Bérlők

Legfrissebb hírek