Heti filmpremier - 07.25. | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

A Cinema City ezen a héten is új filmekkel vár.

Deadpool & Rozsomák (18)

A Marvel Studios bemutatja eddigi legnagyobb baklövését — a Deadpool & Rozsomákot. A kedveszegett Wade Wilson számára a polgári élet kész kínlódás. Az erkölcsileg rugalmas zsoldos gyúnyáját végleg szögre akasztotta, amikor azonban világát a megsemmisülés fenyegeti, vonakodva bár, de ismét magára ölti jelmezét és még vonakvóbb… vonakodóbb? Vonatkotróbb? Meg kell győznie a vonakodó Rozsomákot, hogy—ez egy szar. A szinopszisok totál gagyik.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Deadpool & Rozsomák

Deadpool3_18V_CC_1200x1200px-2.jpg

Kina és Yuk: Két sarki róka kalandjai (6)

Az Északi-sark a hó és jég országa, ahol az élet mindennap túlélés. Itt él Kina és Yuk, két bátor sarki róka, akik hamarosan szülők lesznek. Az északi-sarki telek azonban már nem olyanok, mint régen, a globális felmelegedés mindenki számára új kihívásokat tartogat. Yuk elmegy vadászni, ám egy sodródó jégtáblán csapdába esik. A magára maradt Kinának nincs más választása, mint ismeretlen területekre merészkedni, még az emberek közé is. Már csak néhány nap van hátra a kicsik születéséig, a visszaszámlálás elkezdődött. Vajon sikerül-e a szülőknek még a kölykeik születése előtt egymásra találniuk? Ez a vadonban játszódó kaland a szerelem, a remény, a barátság és a kitartás meséje. Kina és Yuk meglepetésekkel és természeti csodákkal teli utazásra hívja a nézőt, akikkel egy életre szóló élmény részesei lehetünk.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Kina és Yuk: Két sarki róka kalandjai

 Kina-és-Yuk-1200x1200.jpg

Longlegs - A rém (16E)

Lee Harkert (Maika Monroe), az ifjú és tehetséges FBI-ügynököt egy sorozatgyilkos (Nicolas Cage) megoldatlan ügyével bízzák meg. Ahogy a nyomozás egyre bonyolultabbá válik az okkult bizonyítékok sorával, Harker rájön, hogy személyes kapcsolata lehet a gyilkossal, és gyorsan kell cselekednie, hogy megakadályozzon egy újabb vérontást.

Jegyvásárlás: Longlegs - A rém

Dátum

24 Júl. 2024 22:00 - 30 Júl. 2024 22:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon