Heti filmpremier - 05.30. | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

A Cinema City ezen a héten is új filmekkel vár.

Bad Boys - Mindent vagy többet

Jerry Bruckheimer producer legendás akcióvígjátékok sorát készítette (A Karib-tenger kalózai, A nemzet aranya, A Sólyom végveszélyben, Armageddon és még sok mást), de a legnagyobb találmánya valószínűleg a Will Smith és Martin Lawrence párosával kitalált Bad Boys, ami az elképesztően látványos, őrült akcióival és még őrültebb poénjaival írta bele magát a filmtörténetbe. Hosszú várakozás után újra megbizonyosodhatunk róla: a Rosszfiúk egyre jobbak!

Jegyfoglalás és -vásárlás: Bad Boys - Mindent vagy többet

Garfield

Ő a világ leghíresebb macskája. És talán a legkövérebb is. Lusta, lassú, imádja a lasagnát és utálja a hétfőt. De Garfield, a narancssárga macska békés élete most fenekestől felfordul. Mert színre lép egy rég nem látott rokon: az apja. Sok mindenben hasonlítanak: szeretik a hasukat, és utálják a fürdővizet. Csakhogy Vic utcai macska, kalandvágyó, vagány figura, Garfieldtól pedig semmi sem áll távolabb, mint a kalandvágy. Mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, a macska legjobb barátja, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni. Igen, és ez egy olyan kaland lesz, ahol néha gyalogolni, esetleg futni kell, ráadásul nem készíti egy gondos gazda naponta négyszer-ötször a tálba a következő kiadós étkezést.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Garfield

 Garfield_CC_1200x1200px_1.jpg

Haikyu!! The Dumpster Battle

Japán egyik legsikeresebb animéje, a Haikyu!! rajongói már régóta várják a beígért moziváltozatot. Most végre akcióba lendül Shoyo Hinata, és a társai, a Karasuno Gimnáizium röplabdacsapata jóban-rosszban kitartanak mellette. És persze szembetalálják magukat legnagyobb riválisukkal, a Nekoma csapatával. A Toho Animation legendás sorozatának hősei egy egészen új kalandban mutatják meg milyen erősek és milyen ravaszak – teljes erőből odateszik magukat a pályán, és ha arra van szükség a győzelemhez, akkor a pályán kívül sem ijednek meg a saját árnyékuktól!

Jegyfoglalás és -vásárlás: Haikyu!! The Dumpster Battle

 Haikyu_CC_1200x1200px_1.jpg

Amikor leszáll az éj

Senki nem tudja, honnan jöttek és miért vannak itt. Egy dolog biztos, sötétedés után érkeznek és mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül. Paul (Nicolas Cage) és két tizenéves fia minden nap a túlélésért küzd ebben a posztapokaliptikus világban, amit ismeretlen lények uralnak. A legfontosabb szabály, hogy sötétedés után be kell zárkózni. Paul egyik fia azonban balesetet szenved az erdőben, miközben leszáll az éj…

Jegyfoglalás és -vásárlás: Amikor leszáll az éj

 AmikorLeszallAzEj_16_1x1_2017_1_v1.jpg

Anyai ösztön

Az 1960-as évek elején Alice és Celine, két legjobb barátnő, egyben szomszéd, idillikus, képes magazinba illő életet él precízen nyírt pázsittal, sikeres férjjel és azonos korú fiúgyermekkel. A harmóniának azonban egyszeriben véget vet egy tragikus baleset. Bűntudat, gyanakvás és nyugtalanság kezdi fellazítani a testvéri szintű köteléket a két nő között, míg végül a pszichológiai hadviselés előhívja belőlük anyai ösztönük sötét oldalát.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Anyai ösztön

Anyai_oszton_16V_CC_1200x1200px.jpg

Dátum

30 Máj. 2024 08:00 - 5 Jún. 2024 20:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon