Heti filmpremier - 03.07. | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

A Cinema City ezen a héten is új filmekkel vár.

Bajos csajok

Tina Fey faramucian humoros agyából, egy új csavarral megspékelve itt a modern klasszikus, a BAJOS CSAJOK. Az új lányt, Cady Heront befogadja a tápláléklánc tetején lévő elit csapat, a menő csajok bandája, a „plasztikok”, vagyis az ármánykodó méhkirálynő, Regina George, és két alattvalója, Gretchen és Karen. Ám amikor Cady elköveti azt a gigantikus baklövést, hogy belezúg Regina expasijába, Aaron Samuelsbe, pillanatok alatt ő lesz a középpont Regina célkeresztjében. Cady megpróbálja legyőzni a csapat csúcsragadozóját számkivetett barátaival, Janisszel és Damiennel, és azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon hű saját magához, miközben próbál eligazodni a világ legveszélyesebb dzsungelében: a gimiben.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Bajos csajok

BajosCsajok_CCFB_POST_TEMPLATE_stripe_2017_10.jpg

Képzeletbeli

Felmerül a kérdés: a képzeletbeli barátok valóban a gyerekkori képzelet szüleményei, vagy valami félelmetesebb rejtőzik bennük? Amikor Jessica (DeWanda Wise) a családjával visszaköltözik gyermekkori otthonába, legfiatalabb mostohalánya, Alice (Pyper Braun) kísérteties kötődést alakít ki egy Chauncey nevű plüss medvével, akit az alagsorban talál. Alice nyugtalanító játékba kezd Chauncey-val, ami egyre baljósabb és veszélyesebb lesz. Ahogy Alice viselkedése is egyre aggasztóbbá válik, Jessica ráébred, hogy Chauncey sokkal több, mint a kitömött játékmaci, akinek hitte.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Képzeletbeli

IMAGINARY_bannerek_cc_premier_1200x1200[5].jpg

A három testőr Milady

A vallásháborúk által megosztott és Anglia inváziójával fenyegetett királyságban egy maroknyi férfi és nő keresztezi kardját Franciaország sorsáért. Constance Bonacieux-t D’Artagnan szeme láttára rabolják el; hogy megmentse szíve hölgyét, az ifjú testőr kénytelen szövetkezni a titokzatos Milady de Winterrel. Amikor kitör a háború, Athos, Porthos és Aramis már a front felé tart. S közben egy szörnyű titok a múltból az összes régi szövetséget próbára teszi.

Jegyfoglalás és -vásárlás: A három testőr Milady

Milady_12V_CC_1200x1200px.jpg

A róka

A nyolcéves Franz egy elszegényedett tanyasi család nyolcadik gyermekeként él. Családja nem tudja eltartani, ezért a fiút még a tél beköszönte előtt örökbe adják. Franz felnőttkorba lépve elhagyja gyámját, és nem lévén más, a katonai pályát választja. A harmincas évek végén a náci ideológia a második világháborúban teljesedik ki, ahol Franz motoros hírvívőként kénytelen szolgálatot teljesíteni a francia fronton. A katonatársai körében különcként kezelt fiú a kivezénylés előtti nap egy új barátra tesz szert egy elárvult rókakölyök személyében, aki ezt követően hűségesen utazik motorja oldalkocsijában, s akit élete árán is meg akar védeni. Amikor 1941-ben Franzot az orosz frontra küldik, döntést kell hoznia mindkettejük sorsáról.

Jegyfoglalás és -vásárlás: A róka

AROKA_PL_HUN_J11D_(16)_1200x1200_KIVALASZTOTMOZIKBAN.jpg

Dátum

6 Márc. 2024 23:00 - 12 Márc. 2024 23:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon