UPC

Szolgáltatás

Mammut II. 2. emelet
www.upc.hu


Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

UPC

Megújult üzlet a mobilitás jegyében

A Mammut II. 2. emeletén található UPC üzlet modern és barátságos környezetben, interaktív eszközökkel, ingyenes wi-fi hozzáféréssel és kibővített szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket és az ügyfeleket.

Már nemcsak digitális televízió, csúcssebességű internet, vagy jóárasított telefon-előfizetés miatt érdemes betérni a UPC üzletébe, hanem tabletvásárlás esetén is. Társaságunk ugyanis a mobilitás jegyében újította meg ingyenes wi-fi hozzáféréssel ellátott üzletét, ahol a cég már ismert szolgáltatásai mellett az érdeklődők megismerkedhetnek a UPC által forgalmazott mobileszközökkel,és akár meg is vásárolhatják azokat.

Az erre a célra kialakított bemutatópulton elhelyezett készülékeket természetesen ki is lehet próbálni, de táblagépekkel lehet találkozni az ügyféltérben, sőt a gyereksarokban is, így a várakozás percei akár interaktív szolgáltatások kipróbálásával is telhetnek.

Egy személyes ügyintézésre is alkalmas tablet elhelyezésével kialakításra került az Ügyfélszolgálati Pont terminál, ahol ügyfeleink a MyUPC fiókjukon keresztül gyorsan, sorbanállás nélkül frissíthetik személyes adataikat, tájékozódhatnak aktuális ajánlatainkról, hozzáférhetnek számlaegyenlegükhöz, de akár megrendelést is adhatnak le.

Az új környezetben, az újdonságnak számító mobileszköz-bemutatópult mellett továbbra is hangsúlyos elemként jelennek meg a UPC olyan hagyományos értékei, mint a szélessávú internet szolgáltatás, a szuper HD minőség, az egyedülállóvideotár kínálat, vagy a kedvező csomagajánlatok.

Ügyfélszolgálatunkon díjtalan WIFI elérhető!

Látogasson el hozzánk Ön is!

Hasonló üzletek

Vissza a lap tetejére