Optiris optika

Fotó, optika

Mammut I. 1. emelet
+36 1 345 8179 +36 30 388 0365 optolenskft@gmail.com www.optiris.eu


Forgalmazott márkák: Silhouette, Adidas és Mango keretek Budapesten a legnagyobb választékban az Optiris Optikában. További márkák üzletünkben megtekinthető.

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Optiris optika

Célkitűzésünk

A mai, felgyorsult világunkban fontosnak tartjuk a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást. Hisszük, hogy a gigantikus kedvezményeket kínáló akciókban hirdetett tömegtermékek elterjedése mellett igény és szükség van magas minőségű termékekre és otthonos légkörű üzletekre hazánkban is.

Az optikai szolgáltatások teljes körét biztosítjuk - látásvizsgálat, kontaktlencse vizsgálat és betanítás, szemüvegkészítés - üzletünkben.

Magasan képzett szakemberek, új és modern szemvizsgáló berendezések állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon elégítsük ki vásárlóink igényeit. Kellemes környezetben, igényes kiszolgálással várjuk hozzánk ellátogató ügyfeleinket.

Többek szeretnénk lenni, mint egy átlag profitorientált optikai üzlet, számunkra elsődleges helyen szerepel pácienseink szemének egészsége.

Nagyon fontos a rendszeres látásvizsgálat a látásproblémák és a szem betegségeinek korai felismerésében. A fel nem ismert látáshiba tanulási nehézségekhez vezethet, arról nem is beszélve, hogy milyen problémákat okozhat a későbbi életszakaszokban.

Fő cél, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a rendszeres évenkénti látásvizsgálaton való részvétel fontosságára. A rendszeres kontroll egyébként nemcsak a látásproblémák és a szembetegségek diagnosztizálása miatt fontos, hanem segítségével egyéb betegségek, mint például a cukorbetegség vagy a magas vérnyomás jelei is korábban felismerhetők.

 

 

Az üzlet hírei

Vissza a lap tetejére