Notebook.hu

Műszaki cikk

Mammut I. 0. emelet
+36 1 555 2889 mammut@notebook.hu www.notebook.hu


Forgalmazott márkák: Lenovo, Dell, Asus, Acer, HP, Huawei, Samsung

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány Sodexo iskolakezdési, ajándék, bónusz és Erzsébet beiskolázás, ajándék, gyermekvédelmi
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Notebook.hu

Tudjuk, hogy sokak szerint vásárlás előtt élőben megnézni, megfogni, megszagolni egy terméket egészen más érzés, mint online megrendelni, ezért a Notebook.hu üzletében szeretettel várnak értékesítőink, hogy szakszerű kiszolgálás keretében megmutassák Neked a keresett notebookot, tabletet, okostelefont vagy kiegészítő termékeket, vagy segítségedre legyenek annak kiválasztásában.

 

Nálunk minden részletet megtudhatsz, amire kíváncsi vagy a termékkel kapcsolatban. Azok is számíthatnak ránk, akik a gyors és sorban állás nélküli internetes vásárlás hívei. Bolti készletünk mellett tájékozódj weboldalunkon, nézd meg kínálatunkat, ismerd meg akciós termékeinket és az általunk forgalmazott világmárkákat.  Rendeld meg, majd fáradj be üzletünkbe.

 

Nem találod azt a terméket, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és mindent megteszünk azért, hogy egyedi kérésedet is teljesíteni tudjuk!

 

Már van kedvenc márkád? Nézd meg Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, vagy Toshiba kínálatunkat, hátha megtalálod köztük azt, amelyik a szívednek leginkább kedves! Természetesen további márkákkal, notebookokkal, ultrabookokkal, 2 az 1-ben termékekkel, okostelefonokkal, szoftverekkel és kiegészítőkkel is várunk boltunkban.

Vissza a lap tetejére