Lite Wellness Club - Mammut

Szolgáltatás

Nyitva tartás
Hétfő 08:00 - 20:00
Kedd 08:00 - 20:00
Szerda 08:00 - 20:00
Csütörtök 08:00 - 20:00
Péntek 08:00 - 20:00
Szombat 08:00 - 20:00
Vasárnap 08:00 - 20:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás
  • Free WiFi

Lite Wellness Club - Mammut

2021. május 3-án klubunk megnyitja kapuit!

Újranyitásunkat követően az erre vonatkozó kormányrendelet értelmében klubunk védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet recepciós kollégáink minden belépésnél ellenőriznek. Kérjük, hogy igazolványodat minden alkalommal hozd magaddal! A védettséggel rendelkezők mellett a versenyszerűen sportolók is igénybe vehetik szolgáltatásainkat, versenysportolói igazolásuk bemutatásával.
Egyelőre rövidített nyitvatartási idővel és szűkített órarenddel indítjuk el szolgáltatásainkat, melyeket vendégeink igényei és lehetőségeink alapján folyamatosan felülvizsgálunk és bővítünk, hétről hétre.
Klubunk több pontján kézfertőtlenítőket helyezünk ki, különös figyelmet fordítunk a takarításra és a fertőtlenítésre, teremedzőink ügyelnek a rendszeres szellőztetésre és a gépek sterilizálására. Munkatársaink maszkban dolgoznak, amely a bevásárlóközpontba és klubunkba való belépéshez vendégeink számára is kötelező. Védettséggel rendelkező vendégeinknek a maszk viselése klubunk területén, sportolás közben nem kötelező.

 

A Lite Wellness Club különleges hangulatú, barátságos, prémium kategóriás fitness terem.

A fitness részlegen modern Technogym géppark és nemzetközileg elismert, diplomás személyi edzők várják az egészséges életmód híveit.
A csoportos órák kedvelői több, mint 20 féle óratípus közül választhatják ki a számukra leginkább megfelelőt. Három csoportos óra termünkben, heti 120 edzés időponttal várjuk a mozogni vágyókat. Hangulatos wellness részlegünk igazi feltöltődést biztosít!

Ha még nem jártál nálunk, próbáld ki klubunkat! Teszteld a Lite Wellness Club alapszolgáltatásait, 7 egymást követő napon át, 2800 forintért!

A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez regisztrálj weboldalunkon!

 

Az üzlet hírei

Vissza a lap tetejére