Kartago Tours

Szolgáltatás

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Kartago Tours

A Kartago Tours az elmúlt években az egyik legnagyobb közép-európai utazási irodává fejlődött, mivel az EXIM-KARTAGO cégcsoport Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában is jelen van. A magyar Kartago Tours az Exim Holding része, ez a Holding 2012-ben összekapcsolódott a német turisztikai óriáscéggel, a REWE GROUP-al. Ehhez a csoporthoz olyan, nagynevű utazási irodák tartoznak, mint az Its Dertour, Jahn Reisen és Tjaereborg Németországban vagy az Its Billa Reisen Ausztriában. A cégcsoport fennállása során mindig törekedett arra, hogy kivívja utasainak megelégedését. Ez a változás egyre jobban bővülő kínálatot, egyre színvonalasabb szolgáltatást és rendkívül kedvező árakat eredményez.

Fontosnak tartjuk azt is, hogy Utasaink minél egyszerűbben, könnyebben, a nekik leginkább megfelelő módon léphessenek kapcsolatba velünk. Ezért az évek során egy 9 fiókirodából álló saját értékesítő hálózatot alakítottunk ki, és több mint 1100 közvetítő partnerrel léptünk együttműködésre annak érdekében, hogy az ország bármely pontján elérhetők legyünk. Emellett a gyors ügyintézés érdekében természetesen telefonon is kapcsolatba léphetnek velünk. Telefonos Foglalási Osztályunk (462-8-462) a hét minden napján 8:00 és 20:00 óra között fogadja ügyfeleink hívását. Mivel pedig napjainkban az internet a kommunikáció egyik legfontosabb eszköze, ezért a Kartago Tours folyamatosan frissülő weboldallal (www.kartagotours.hu) és Online Foglalási Rendszerrel igyekszik naprakész információkat és azonnali foglalási lehetőséget biztosítani.

Munkatársaink és partnereink világszerte azon fáradoznak, hogy Ön elégedetten, felejthetetlen élményekkel gazdagodva térhessen haza utazásáról. Kínálatunk kialakításában is ez a cél vezérelt bennünket.

Mi megpróbáljuk álmát valóra váltani, Bízunk Önben és abban, hogy sikerül választania kínálatunkból! Most önön a sor!

Sikeres nyaralást, jó utazást, és felejthetetlen élményeket kívánunk leendő és visszatérő Kedves Utasainknak egyaránt!

Üdvözlettel: A Kartago Tours csapata

Vissza a lap tetejére