Aranygömb Ékszer

Óra, ékszer, kiegészítők

Mammut I. 2. emelet
+36 1 345 8275 info@aranygomb.hu www.aranygomb.hu


Forgalmazott márkák: Bibigi', Breuning, Bartha Mariann, Simple Perfect, Golay, Nina Ricci, Blumer, ZEMA, Giorgio Martello

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 20:30
Kedd 10:00 - 20:30
Szerda 10:00 - 20:30
Csütörtök 10:00 - 20:30
Péntek 10:00 - 20:30
Szombat 10:00 - 20:30
Vasárnap 10:00 - 17:30

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Aranygömb Ékszer

Cégünk története 1994-ig nyúlik vissza. Már egészen a kezdetektől arra törekedtünk, hogy igényes és egyedi ékszereket forgalmazzunk üzletünkben. Talán ezek a törekvéseink tették lehetővé családi cégünk fejlődését és növekedését, így a Mammut bevásárlóközpont megépülésekor megnyithattuk következő üzletünket, melyben azóta is várjuk kedves vásárlóinkat. 

Igyekszünk azon vásárlóink igényeit kielégíteni, akik igényes, nem szokványos viszont viselhető ékszereket keresnek. Cégünk erőssége talán abban rejlik hogy ezen hosszú évek során is sikerült megtartani egyediségünket, hogy mindig a legujabb divat szerinti, tökéletes minőségű, és viselhető ékszerket kínálhassuk vásárlóinknak. Termékeink legnagyobb részét Európa nagy ékszerkiállításai során egyedi válogatás alapján rendeljük meg, így biztosítva a legtökéletesebb minőséget és a legújabb „dizájnt”.  Üzleteinkben a széles és egyedi választék mellett, szakképzett és segítőkész eladóink várják Önt, hogy segítsenek megtalálni az Ön igényeinek és elképzeléseinek leginkább megfelelő, különleges ékszert.

Üzletünkben széles választékban megtalálhatók férfi és női arany ékszerek, bébi fülbevalók, karikagyűrűk, brill köves eljegyzési gyűrűk. Gyémánt és színes drágaköves szettek. Swarovski köves, opál köves, borostyános ezüst ékszerek. Ezüst díszművek és ajándéktárgyak keresztelőre és különleges alkalmakra.

Vissza a lap tetejére