Rólunk

Fedezze fel a vásárlás örömét!

Kiváló magyar és nemzetközi márkák széles választéka nyújt egyedülálló lehetőséget az élményekkel teli vásárláshoz. Legyen szó a legújabb kollekció darabjainak megszerzéséről, egy különleges ajándék felkutatásáról, kötelező nagybevásárlásról vagy az egészséges életmódhoz szükséges alapanyagok begyűjtéséről, az 105 000 négyzetméteren elhelyezkedő Bevásárlóközpontunk magas színvonalú üzleteivel minden igényt kielégítenek.

tovább

Gasztronómia határok nélkül!

A rohanó életvitel alapkellékeként elterjedt gyorséttermek, a különleges ízvarázst garantáló sushizók, a világ különböző konyháit felsorakoztató étkezdék és az elsőrendű éttermek sorai közül legalább egy hely garantáltan kifogástalan étkezést biztosít éhes vendégeink részére!

A kávé szerelmesei különféle kávézók fenséges kávékölteményeinek segítségével frissülhetnek fel a nap bármely szakában!

tovább

Minden, ami egészség, egy helyen!

Fordítson figyelmet az egészségére a Mammutban! Az egészséges életmódhoz szükséges élelmiszerek és alapanyagok, valamint az egészségmegőrzéshez nélkülözhetetlen, korszerű diagnosztikai és terápiás módszerek várják az egészségükért tenni kívánó látogatókat. Külön figyelmet fordítunk a válogatott bio és natúr termékek minőségi kínálatára, hogy bárki számára elérhető közelségbe hozzuk a méreganyagoktól mentes életet.

tovább

Tartalmas kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak!

Töltse el szabadidejét hasznosan! Gurítson egyet barátaival a 8 pályás bowling pályán, kacagja ki magából a feszültséget a legújabb mozifilmen, találjon megoldást problémáira egy kiadós konditermi edzés alatt, tüntesse el az évek múlásáról árulkodó jeleket egy kellemes szépészeti kezelés segítségével vagy töltsön el családjával egy vidám vasárnapot a Játszóházban! Várjuk látogatóinkat, a legfiatalabbaktól egészen a legidősebbekig, egy kis kikapcsolódás erejéig!

tovább

Vissza a lap tetejére