Jogi nyilatkozat

 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLY

  A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság jogszabályaival összhangban megengedett.

 2. SZERZŐI JOG

  A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ üzemeltetője, a Mammut Management Kft. a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak.

  A felhasználó jogosult a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá bármely más műbe, publikációba, honlapba építése. Az itt leírtakon kívül a Mammut Management Kft. semmilyen egyéb felhatalmazást nem ad honlapjával kapcsolatban.

 3. VÉDJEGYEK

  Minden, a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapján használt védjegy (márkanév, logó stb.) a Mammut Management Kft. tulajdonában vagy felhasználói joga alatt áll.

 4. A HONLAP TARTALMA

  A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztatásra szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, az információk pontosságára, teljességére vonatkozóan a Mammut Management Kft. nem vállal felelősséget.

  Sem a Mammut Management Kft., sem alkalmazottai, sem megbízottai nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve - korlátozás nélkül - bármilyen elmaradt hasznot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapjára történő belépésből vagy használatából erednek.

  A Mammut Management Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

 5. KAPCSOLÓDÓ HONLAPOK

  A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkeket vagy hiperhivatkozásokat), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

  A kapcsolódó honlapokhoz a Mammut Management Kft. csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

 6. A JOGI KÖZLEMÉNYEK MEGVÁLTOZTATÁSA

  A Mammut Management Kft. fenntartja a változtatás jogát, amelyet a Mammut Management Kft. saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a honlap ezen részén értesíti felhasználóit.

Vissza a lap tetejére