Visszatérnek a valódi élmények

 

Ugye neked is hiányoztak már a valódi élmények?

Hiszen semmi sem pótolhatja azt az élményt, amikor újra szabadon vásárolhatsz: a régóta kiszemelt ruhát ismét felpróbálhatod, hogy biztosan jól áll-e, vagy belebújhatsz a cipőbe, hogy megfelelő méretet válassz.

Éld át újra, légy részese ismét! Fedezd fel újra a mindennapok apró örömeit.

Ha pedig felfrissülnél, már helyben is fogyaszthatsz kávézóinkban és éttermeikben a védettségi igazolvány bemutatásával.

De vásárlás közben biztonságod és mások biztonsága érdekében kérjük, hogy továbbra is tartsd be a szükséges előírásokat!

Hiányoztak már a spinning vagy az aerobik órák? Május 3-tól védettségi igazolvánnyal és/vagy sportolói igazolvánnyal látogatható ismét a Lite Wellness Club is. Éld át újra a Lite élményt!

További hírek

Deichmann: -50% a 2.párra

Vásárolj 2 pár leárazott cipőt vagy táskát, és most a második, alacsonyabb árú terméket 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Deichmann-nál!

Műanyagmentesség

Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan! Tudtad, hogy július 1-től betiltotta az EU az egyszer használatos műanyagokat?

Véradás: júl. 29. és aug.6.

Július 29-én és augusztus 6-án 13-18 óra között véradás lesz a Magyar Vöröskereszt szervezésében a Mammut II. 1.emeletén.

REGIO JÁTÉK: Vízibombakészlet

A hónap terméke: Vízibombakészlet! Szerezz be egyet, és induljon a csata!

Vissza a lap tetejére