Reserved tavaszi kampány

A Mateusz Stankiewicz fotózta Reserved tavaszi kampányt, az egyszerű és praktikus sziluettek jellemzik, miközben a dekoratív elemek, illetve a tavaszi szezon legfontosabb trendjei sem hiányozhatnak belőle. A kollekció megalkotásakor az európai hagyományokból inspirálódtak, s ezeket a múltbéli design elemeket, a modern klasszikusokkal, a formálisabb darabokat pedig a könnyedebb, hétköznapi modellekkel kombinálták.

Egy stílusos, mégis gyakorlatias kapszulagardrób állítható össze, azoknak a nőknek szól, akik naprakészek, de nem olyan ruhákatat keresnek, amelyek csak egy szezonra szólnak. A praktikusság jegyében nem is lehet más a kollekció egyik kulcsdarabja, mint a bézs színű, túlméretezett, ballonkabát, amit idén tavasszal egy fekete zakóval vagy egy kék szatén inggel kombinálható. A klasszikus alapot csipkés részletekkel, fodrokkal díszített ruhák, virágmintás blúzok és a tavaszt idéző, virágmintás ruhák teszik változatossá.

A színek sokkal visszafogottabbak, mint az előző szezonban megszokhattuk- a bézs, a törtfehér, a fekete és a kék színvilág palettáján belül mozog, amit a zsályazöld vagy füstös rózsaszín egészít ki. A különböző méretű virágminták fekete-fehér alapon a ruhák, nadrágok és könnyű ingek díszítésére szolgálnak ezúttal. Ebben a kollekcióban nagyobb hangsúlyt kap az anyag textúrája: a csipke, a hímzés, a jacquard, a strukturális jersey vagy az áttört kötés. Vannak teljesen- és vagy részben horgolt darabok, kötött fodrok és hímzett díszítések, steppelt és dekoratív szegélyek egyaránt.

A 2023-as tavaszi kollekció egyszerre légies és strukturált. Ezt a hatást olyan ellentétes elemek kombinálásával érik el, mint a nyers farmer vagy a technikai szövetek átlátszó kötéssel vagy dekoratív részletekkel. A városi egyenruha modern változatát alkották meg a márka tervezői, ami kényelmes és praktikus egyben: funkcionális visszafogott díszítéssel.

Reserved tavaszi kampány

Reserved


Férfidivat, Gyermekvilág, Női divat

Reserved
Mammut II. 1. emelet

www.reserved.com/hu/hu/

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

Az üzlet további hírei

Vissza a lap tetejére