Nyerj mindkét irányban

Vásárolj novemberben legalább 10 000 Forint értékben a Mammut Bevásárlóközpontban vagy az Arena Mallban, és nyerd meg a két Fiat 500 egyikét!

A nyereményjátékban való részvétel feltételei:

  • Vásárolj legalább 10 000 Forint értékben a Mammut Bevásárlóközpontban vagy az Arena Mallban november 2-30. között – a 10 000 Forintos összeget akár két blokk összevonásával is elérheted.
  • Minden elköltött 10 000 Forint után 1 darab nyereményszelvény jár – azonban egy blokkért legfeljebb 10 darab nyereményszelvény kapható.
  • Vedd át a vásárlásaid után járó nyereményszelvényeket hoszteszeinktől a vásárlást igazoló blokkok bemutatásával a Mammut II. földszintjén.
  • Írd fel a neved, telefonszámod és lakcímed a kapott kupon hátuljára, és dobd be a hoszteszpultnál lévő urnába.
  • Jól őrizd meg a vásárlást igazoló, lepecsételt blokkjaidat, mert azok bemutatása a nyeremény átvételének feltétele.
  • Ügyelj arra, hogy csak abban a bevásárlóközpontban vehetsz részt a nyereményjátékon, ahol vásároltál és a nyereményszelvényedet bedobtad az urnába. Amennyiben mindkét bevásárlóközpontban vásárolsz a promóció időtartama alatt, úgy mindkét házban esélyed van az autó megnyerésére.
  • Kövesd élőben a sorsolást a Mammut Bevásárlóközpont Facebook oldalán december 2-án, 16 órakor! A nyertes nevét a nyerjmindketiranyban.hu oldalon fogjuk közzétenni.

Nyereményjáték időtartama: 2022. November 2-30.

Nyeremények:

  • 1 db Fiat 500 Dolcevita 70LE a Mammut Bevásárlóközpontban
  • 1 db Fiat 500 Dolcevita 70LE az Arena Mallban


Sorsolás: 2022 december 2-án 16 órakor lesz a Mammut Bevásárlóközpontban. A sorsoláson a személyes jelenlét nem szükséges, a Mammut Bevásárlóközpont Facebook oldalán a sorsolás élőben is követhető.

Spot felhasználóként duplán megéri a Mammut Bevásárlóközpontban vásárolni, hiszen nem csak a hűsépontjaidat tudod ajándékokra beváltani, de ha felmutatod Spot fiókodat a hoszteszeknél, akkor minden elköltött 10 000 Forint után nem egy, hanem két nyereményszelvényt adunk!

A nyeremény nem átruházható és készpénzre nem váltható. A szervező fenntartja a jogot, hogy csak olyan játékosnak adja át a nyereményt, aki eleget tesz a játékszabályzatban részletezett minden feltételnek.

 

További hírek

Romantikus moziélmény

Romantikus all-inclusive VIP moziélmény Valentin-napon a Cinema City Mammut I. VIP-ban csak február 14-én!

BioTechUSA: Diet Shake akció

Diet Shake élelmi rostban gazdag tejsavófehérje italpor február 06-12. között 7690 Ft-os áron a BioTechUSA üzletben.

Libri: 2022 könyvei

Ha tavaly lemaradt róla, itt a kihagyhatatlan alkalom – szerezze be 2022 nagy dobásait 20-50% kedvezménnyel*!

Izmok "építőanyaga" akció

100% Whey Isolate (2000 g) tejsavó izolátum 23 990 Ft-os áron február 01-28. között a Scitec Nutrition üzletben.

Vissza a lap tetejére