Nyerj mindkét irányban

Vásárolj novemberben legalább 10 000 Forint értékben a Mammut Bevásárlóközpontban vagy az Arena Mallban, és nyerd meg a két Fiat 500 egyikét!

A nyereményjátékban való részvétel feltételei:

  • Vásárolj legalább 10 000 Forint értékben a Mammut Bevásárlóközpontban vagy az Arena Mallban november 2-30. között – a 10 000 Forintos összeget akár két blokk összevonásával is elérheted.
  • Minden elköltött 10 000 Forint után 1 darab nyereményszelvény jár – azonban egy blokkért legfeljebb 10 darab nyereményszelvény kapható.
  • Vedd át a vásárlásaid után járó nyereményszelvényeket hoszteszeinktől a vásárlást igazoló blokkok bemutatásával a Mammut II. földszintjén.
  • Írd fel a neved, telefonszámod és lakcímed a kapott kupon hátuljára, és dobd be a hoszteszpultnál lévő urnába.
  • Jól őrizd meg a vásárlást igazoló, lepecsételt blokkjaidat, mert azok bemutatása a nyeremény átvételének feltétele.
  • Ügyelj arra, hogy csak abban a bevásárlóközpontban vehetsz részt a nyereményjátékon, ahol vásároltál és a nyereményszelvényedet bedobtad az urnába. Amennyiben mindkét bevásárlóközpontban vásárolsz a promóció időtartama alatt, úgy mindkét házban esélyed van az autó megnyerésére.
  • Kövesd élőben a sorsolást a Mammut Bevásárlóközpont Facebook oldalán december 2-án, 16 órakor! A nyertes nevét a nyerjmindketiranyban.hu oldalon fogjuk közzétenni.

Nyereményjáték időtartama: 2022. November 2-30.

Nyeremények:

  • 1 db Fiat 500 Dolcevita 70LE a Mammut Bevásárlóközpontban
  • 1 db Fiat 500 Dolcevita 70LE az Arena Mallban


Sorsolás: 2022 december 2-án 16 órakor lesz a Mammut Bevásárlóközpontban. A sorsoláson a személyes jelenlét nem szükséges, a Mammut Bevásárlóközpont Facebook oldalán a sorsolás élőben is követhető.

Spot felhasználóként duplán megéri a Mammut Bevásárlóközpontban vásárolni, hiszen nem csak a hűsépontjaidat tudod ajándékokra beváltani, de ha felmutatod Spot fiókodat a hoszteszeknél, akkor minden elköltött 10 000 Forint után nem egy, hanem két nyereményszelvényt adunk!

A nyeremény nem átruházható és készpénzre nem váltható. A szervező fenntartja a jogot, hogy csak olyan játékosnak adja át a nyereményt, aki eleget tesz a játékszabályzatban részletezett minden feltételnek.

 

További hírek

BUTLERS karácsony

A BUTLERS karácsonyi kollekciójában mindent megtalálsz a karácsonyfadíszektől az ünnepi dekoráción át a ragyogóan megterített asztalig.

Unipatika Black Weekend

November 25-27. között 20% kedvezménnyel várunk a megjelölt márkák termékeire Hűségkártyád felhasználásával.

CCC BLACK WEEK

November 28-ig 30% kedvezménnyel szerezhetsz be minden teljes áras cipőt, táskát és kiegészítőt a CCC-ben!

Pepco: Karácsonyi kiegészítők

Ne halogasd tovább a karácsonyi bevásárlást! A Pepco-ban már most beszerezhetsz minden kiegészítőt!

Vissza a lap tetejére