Kuponnapok: szept.13-15.

72 üzlet, több mint 90 kupon, és akár 70% kedvezmény vár rád szeptember 13-15. között! Ráadásul, ha beszkenneled a vásárlásod után kapott blokkokat a SPOT alkalmazásba, azonnali ajándékokban is részesülhetsz!

Ne aggódj, ha nem tudod otthon kinyomtatni a kuponokat, hiszen szerdától péntekig hoszteszeinktől is kérhetsz kuponlapot, illetve akár otthon is kinyomtathatod kedvenc kuponjaidat, ide kattintva!

Az ajánlatok 2023. szeptember 13-15. között, szerdától péntekig érvényesek. Amennyiben az adott üzletben más kedvezmény is érvényben van, a kedvezmények összevonhatóságáról az üzletek saját hatáskörükben döntenek. A kedvezmény készpénzre nem váltható. A Mammut Management Kft a kuponfüzetben található kedvezményekért és az üzletben szereplő árfeltüntetésért nem vállal felelősséget, a megjelölt engedményekkel kapcsolatban közvetlenül az üzletek adnak felvilágosítást. A változás jogát fenntartjuk.

További hírek

Áfamentes napok a Tchibo-nál

Most elengedjük az áfát egyes termékeinknél! *

Notino:-15% minden parfümre

-15% minden parfümre a Notino üzletben!

BioTechUSA: Hyper Mass akció

Keresd szeptember 18-24. között 18990 Ft-os áron a Hyper Mass 4000g-os szénhidrát- és fehérjetartalmú italport a BioTechUSA üzletben.

BioTechUSA: fehérje akció

Keresd szeptember 1-30. között 23990 Ft-os áron az Iso Whey Zero 2270g-os tejsavó-fehérje izolátumot a BioTechUSA üzletben.

Vissza a lap tetejére