Heti filmpremierek 09.14-től

Premier filmek szeptember 14-től: 

Feláldozh4tók (18) (Expend4bles) – premier előtt 
Felszerelkezve minden fegyverrel, amire csak szert tudnak tenni és a hozzájuk kellő szakértelemmel, a Feláldozhatók az utolsó védelmi opció a világ számára; a csapat, akiket akkor hívnak, ha minden más kudarcot vall.

Szeánsz Velencében (16) (A Haunting in Venice) 
A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján.

Miután annyi minden történt (16) (After Everything) 
Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét.

Macskaland (6) (A Cat's Life (Mon chat et moi, la grande aventure de Rroû)) 
Rroû egy élénk és kíváncsi cica. A kis szőrmók élete örökre megváltozik, amikor a tízéves Clémence örökbe fogadja, és magával viszi a Vosges hegyek szívében fekvő vidéki házukba.

Varrat (12) 
A Varrat című, egészestés dokumentumfilm a tetoválás és azon belül a magyar tetoválás történetéről, múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőjéről szól.

A csodák könyve (16) (The Book of Wonders (La chambre des merveilles))
Egy gyerekét egyedül nevelő anya élete fenekestül felfordul, amikor a 12 éves fia egy balesetet követően kómába esik. Az édesanya a srác holmijai között rátalál egy világvége listára, amiket a fiú az életében szeretett volna teljesíteni.

Jegyfoglalás és vásárlás itt.
 

Promóciók, extra események:

Aranyéveink – Végül újrakezdjük? (16) kerekasztal beszélgetések - 2D, szinkronos
2023.09.18. 18h30
2023.09.24. 18h30
Beszélgess a filmet érintő témákról a vetítés után!
Vendégek:
09.18. Cinema City Mammut: A film nagykövete: Szulák Andrea

A frissen nyugdíjba vonult Peter (Stefan Kurt) és felesége, Alice (Esther Gemsch különböző elvárásokkal tekintenek életük új szakaszára. A nő egy földközi-tengeri körutazástól remél új lendületet kapcsolatuknak, míg Petert az elmúlással való szembesülés egzisztenciális válságba sodorja. A közös hajóút végül nem várt fordulatot hoz: Alice és Peter elszakadva egymástól meglepő felfedezéseket tesznek önmagukról, és új irányt találnak közös életüknek.
Jegyvásárlás: Aranyéveink – Végül újrakezdjük? kerekasztal beszélgetések

Magyarázat mindenre (16) közönségtalálkozó - 2D, magyar – MAMMUT – 2023.09.23. 18h00
Találkozz és beszélgess az alkotókkal a vetítés után a Cinema City MAMMUT moziban. Vendégek: Soós Tamás beszélget Reisz Gábor rendezővel

Nyár van Budapesten. A gimnazista Ábelnek az érettségire kellene készülni, de épp most ébredt rá, hogy szerelmes legjobb barátjába, Jankába. Janka jó tanuló, a vizsga miatt nem kell izgulnia, viszont ő is reménytelenül szerelmes, csak éppen a történelemtanárukba, Jakabba. Jakabnak családja van, pedagógusként próbál túlélni Magyarországon, és korábban már összetűzésbe került Ábel konzervatív apjával. A két részre szakadt társadalom feszültségei felszínre törnek, amikor Ábel történelemérettségije országos botrányba torkollik, ő pedig valahol a két oldal között áll, mindennek a kellős közepén, és még mindig szerelmes.
Jegyvásárlás: Magyarázat mindenre közönségtalálkozó

Heti filmpremierek 09.14-től

Cinema City M.I.


Szabadidő, sport

Cinema City M.I.
Mammut I. 3. emelet

cinemacity.hu

Nyitva tartás
Hétfő 16:30 - 22:30
Kedd 16:30 - 22:30
Szerda 16:30 - 22:30
Csütörtök 16:30 - 22:30
Péntek 16:30 - 22:30
Szombat 09:30 - 22:30
Vasárnap 09:30 - 22:30

Az üzlet további hírei

Vissza a lap tetejére