Heti filmpremierek 08.31-től

Premier filmek augusztus 31-től: 

Dzsungel-mentőakció 2 - A világ körül (6) (The Jungle Bunch 2 (Les as de la jungle 2)) 
Kit hívsz segítségül, ha egy titokzatos szupergonosz rózsaszín habbal borítja be a dzsungelt, amely vízzel érintkezve felrobban? Hát, a Dzsungelbandát! Régi ismerőseinek visszatérnek, hogy újabb mentőakcióban vegyenek részt. 

Manta, Manta: Padlógáz! (16) (Manta, Manta - Second Part (Manta, Manta - Zwoter Teil) 
Berti az egykori nagymenő autóversenyző lepukkant lúzerként tengeti az életét, házassága tönkrement és még a jogosítványát is elvették.

A védelmező 3. (18) (The Equalizer 3)
Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás.

A célpont (16) (The Sitting Duck (La syndicaliste))
Az igaz történet alapján készült film Maureen Kearney (Isabelle Huppert), egy francia multinacionális atomerőmű szakszervezeti vezetőjének megrázó történetét mutatja be. Ő lett az informátor, aki jelentette a szigorúan titkos üzleteket, amelyek megrázták a francia nukleáris ágazatot.

Jegyfoglalás és vásárlás itt.
 

Promóciók, extra események:

Magyarázat mindenre (16) közönségtalálkozó - 2D, magyar – MAMMUT – 2023.09.23. 18h00
Találkozz és beszélgess az alkotókkal a vetítés után a Cinema City MAMMUT moziban. Vendégek: Soós Tamás beszélget Reisz Gábor rendezővel

Nyár van Budapesten. A gimnazista Ábelnek az érettségire kellene készülni, de épp most ébredt rá, hogy szerelmes legjobb barátjába, Jankába. Janka jó tanuló, a vizsga miatt nem kell izgulnia, viszont ő is reménytelenül szerelmes, csak éppen a történelemtanárukba, Jakabba. Jakabnak családja van, pedagógusként próbál túlélni Magyarországon, és korábban már összetűzésbe került Ábel konzervatív apjával. A két részre szakadt társadalom feszültségei felszínre törnek, amikor Ábel történelemérettségije országos botrányba torkollik, ő pedig valahol a két oldal között áll, mindennek a kellős közepén, és még mindig szerelmes.

Jegyvásárlás: Magyarázat mindenre közönségtalálkozó

Heti filmpremierek 08.31-től

Cinema City M.I.


Szabadidő, sport

Cinema City M.I.
Mammut I. 3. emelet

cinemacity.hu

Nyitva tartás
Hétfő 16:30 - 22:30
Kedd 16:30 - 22:30
Szerda 16:30 - 22:30
Csütörtök 16:30 - 22:30
Péntek 16:30 - 22:30
Szombat 09:30 - 22:30
Vasárnap 09:30 - 22:30

Az üzlet további hírei

Vissza a lap tetejére