Heti filmpremierek 08.17-től

Premier filmek augusztus 17-től: 

Kék Bogár (16) (Blue Beetle)
Kék Bogár színre lép. Méghozzá nagyon hatásosan. Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot.

Kivert kutyák (16) (Strays) 
Egy kutya mindig hazatalál. Főleg, ha bosszút akar állni a szemét gazdin, aki kidobta. Ez az élőszereplős vígjáték egy magára hagyott kutya krónikája, aki összeáll kóbor társaival, hogy megleckéztesse egykori gazdáját.

Ricsi a gólya és az elveszett kincs rejtélye (6) (Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel)
Ricsi, a merész veréb, akit egy gólyacsalád fogadott örökbe, nagy kihívások elé néz. A különc "gólya" az észak-afrikai Nagy-tónál telel, amikor rájön, hogy nem ő lesz az, aki visszavezeti a rajt északra. Úgy dönt, egyedül repül haza.


Jegyfoglalás és vásárlás itt.

Promóciók, extra események:

Magyarázat mindenre (16) közönségtalálkozó - 2D, magyar – MAMMUT – 2023.09.23. 18h00
Találkozz és beszélgess az alkotókkal a vetítés után a Cinema City MAMMUT moziban. Vendégek: Soós Tamás beszélget Reisz Gábor rendezővel

Nyár van Budapesten. A gimnazista Ábelnek az érettségire kellene készülni, de épp most ébredt rá, hogy szerelmes legjobb barátjába, Jankába. Janka jó tanuló, a vizsga miatt nem kell izgulnia, viszont ő is reménytelenül szerelmes, csak éppen a történelemtanárukba, Jakabba. Jakabnak családja van, pedagógusként próbál túlélni Magyarországon, és korábban már összetűzésbe került Ábel konzervatív apjával. A két részre szakadt társadalom feszültségei felszínre törnek, amikor Ábel történelemérettségije országos botrányba torkollik, ő pedig valahol a két oldal között áll, mindennek a kellős közepén, és még mindig szerelmes.

Jegyvásárlás: Magyarázat mindenre közönségtalálkozó

Heti filmpremierek 08.17-től

Cinema City M.I.


Szabadidő, sport

Cinema City M.I.
Mammut I. 3. emelet

cinemacity.hu

Nyitva tartás
Hétfő 16:30 - 22:30
Kedd 16:30 - 22:30
Szerda 16:30 - 22:30
Csütörtök 16:30 - 22:30
Péntek 16:30 - 22:30
Szombat 09:30 - 22:30
Vasárnap 09:30 - 22:30

Az üzlet további hírei

Vissza a lap tetejére