Heti filmpremier - 04.11. | Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

A Cinema City ezen a héten is új filmekkel vár.

Szellemirtók - A borzongás birodalma

Kit hívsz, ha nagy baj van?  Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad? A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz! De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik. Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Szellemirtók - A borzongás birodalma

SzellemirtokBorzongas_CC_1200x1200px_1.jpg

Verseny a győzelemért

Minden idők egyik legnagyobb sportrivalizálása zajlott a nyolcvanas években a német Audi és az olasz Lancia között. A két autógyártó legnagyobb összecsapása az 1983-as rali világbajnokáson játszódott le. Dávid és Góliát küzdelmében a toronymagas esélyes az Audi volt. A Lancia az innováció és merészég kombinációjával szállt szembe vele. Autó és autó, versenyző és versenyző, mérnökök és mérnökök feszültek egymásnak egy olyan korban, amikor egy autóverseny eredménye közvetlenül befolyásolta az autóértékesítéseket. Az autentikus utazás a nyolcvanas évekbe és a látványos autóversenyek egyedülálló élményt kínálnak nemcsak a sportautók kedvelőinek.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Verseny a győzelemért

Verseny-a-győzelemért-1200x1200-2.jpg

Back to Black

A Back to Black egy eleddig páratlan betekintést nyújt abba, hogyan vált Amy Winehouse egy csapásra híressé, és hogyan jelentette meg úttörő albumát, a Back to Blacket. A film Amy szemszögéből láttatja kendőzetlenül a nőt a jelenség mögött, és a kapcsolatot, ami minden idők egyik leglegendásabb lemezét inspirálta. A filmet Sam Taylor-Johnson rendezte Matt Greenhalgh forgatókönyvéből, akivel korábban már sikeresen dolgoztak együtt a John Lennon - A fiatal évek című filmen. Amy Winehouse-t korunk egyik legjelentősebb művészeként tartják számon, több mint 30 millió lemezt adott el világviszonylatban, és jelenleg is több mint 80 millió streamet produkál havonta. A nagysikerű címadó lemezével egy csapásra világsztár lett, és akkor rekordnak számító öt Grammy-díjat nyert, köztük az év lemeze címet és az év dalát a Rehab című slágerrel.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Back to Black

BackToBlack_CC_FB_POST_TEMPLATE_stripe_2017_10.jpg

Thabo és a szafari kaland

A tizenegy éves Thabo álma, hogy magándetektív legyen. Ez nem egyszerű feladat, hiszen az otthona, egy kis afrikai falu, a világ legbékésebb helye, ahol soha semmi nem történik. Ám a dolgok hirtelen fordulatot vesznek, amikor a szafari parkban elkapnak egy orrszarvút a szarváért.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Thabo és a szafari kaland

Thabo_HU_CC_1200x1200_premier.jpg

Származás

A film Isabel Wilkerson Pulitzer-díjas újságíró tragédiájának és diadalának krónikája. Isabelt mérhetetlen személyes veszteség éri, miközben kontinenseket átszelve és kultúrákat megismerve tárja fel a történelem rejtélyeit, a romantika csodáit és a mindannyiunk jövőjéért folytatott harcot.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Származás

Szarmazas_1x1-12_2017_13_v1.jpg

Dátum

10 Ápr. 2024 22:00 - 16 Ápr. 2024 22:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon