Hello SPOT

Augusztus 2-tól egy hatalmas újdonsággal készülünk számodra, ugyanis bevezetjük a Mammut és az Arena Mall új, közös hűségapplikációját, a SPOT-ot!

És hogy mitől lesz más a SPOT, mint a SEZAM?

Többek között megújult ajándékkatalógussal, interaktív megoldásokkal, és megannyi kedvezményes ajánlattal találkozhatsz az új applikációban! Ráadásul a legfrissebb hírekről is első kézből értesülhetsz, így biztosan nem maradsz le semmiről!

Ne felejtsd el, hogy a SEZAM alkalmazásban összegyűjtött pontjaidat 2022. július 31-ig tudod ajándékokra váltani, vagy mint jelenlegi SEZAM felhasználó, augusztus 2-től december 31-ig lehetőséged van a pontjaid átvitelére a SPOT applikációba, hogy még több izgalmas ajándékra váltsd be azokat a későbbiekben.

Hogyan tudod áthozni a pontjaidat a SPOT-ba?

A pontok átviteléhez csupán ugyanazzal az e-mail címmel szükséges regisztrálnod a SPOT-ba, mint amit a SEZAM-hoz használtál és mi automatikusan jóváírjuk számodra a pontokat, ráadásul regisztrációdat még 100 extra ponttal is megjutalmazzuk!

Amennyiben a SEZAM-ban Apple ID vagy Facebook segítségével regisztráltál, úgy kérjük, válaszd most is ezt a lehetőséget a pontok átviteléhez.

Amennyiben nem ugyanazzal az e-mail címmel, vagy október 31. után történik a regisztráció, úgy a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A SPOT Hűségprogram applikációja 2022. augusztus 2-tól lesz elérhető az App Store és a Google Play áruházban.

Találkozzunk augusztus 2-án a SPOT-ban! 

További hírek

25 éves a Cinema City!

Ünnepelj velünk Te is! Regisztrálj mozijegyed és nyerj!

BUTLERS karácsony

A BUTLERS karácsonyi kollekciójában mindent megtalálsz a karácsonyfadíszektől az ünnepi dekoráción át a ragyogóan megterített asztalig.

Számíttasd be okostelefonod

Számíttasd be okostelefonod Galaxy Z Fold4 / Z Flip4 vásárlása esetén!

Samsung hét

Nyisd meg az új fejezetet, exkluzív ajánlatokkal várunk!

Vissza a lap tetejére