Föld napja 2022

„Újrakapcsolódás a természethez. Az elveszett egység megtalálása!” - mondatok, amiket talán egyre gyakrabban hallunk, de sokszor fogalmunk sincs arról, hogyan is foghatnánk hozzá és így talán erejüket is vesztik.

Városlakóként azt érezhetjük, hogy egyre távolabb vagyunk attól, amit természetnek hívunk.

De vajon mit nevezhetünk természetnek? És mi lenne, ha nem úgy gondolnánk rá, mint valami tőlünk kívülállóra?
Ha nézőpontot váltanánk és az esőre nem bosszúságunk forrásaként tekintenénk, hanem az asztalra kerülő étel előfeltételeként gondolnánk rá?

Ha lehet, váróslakóként még inkább nehezített pályán mozgunk: a kőrengetegben hol találhatjuk meg a kapcsolódási pontokat?

Ha kinyitjuk a fülünket és szemünket, észrevehetjük, hogy a város is tele van csodás hangokkal, színekkel, csodálatos és kiemelten fontos állatokkal.

A Mammut is csatlakozott a TEDxDanubia kezdeményezéséhez. Így a Föld napja alkalmából április 22-én a Mammutban is találkozhatsz a természet hangjaival.

Madárcsicsergés, levelek susogása költözik a bevásárlóközpontba, valamint Udvaros Dorottya és Litkai Gergely tolmácsolásában hallhatunk olyan rövid, figyelemfelkeltő szövegeket, amelyek felhívják a figyelmet egy-egy, a klíma és környezetünk megóvása szempontjából fontos témára.

Hegyezd a füled!
És ha jókor vagy jó helyen, akár a természet hangját is meghallod, itt a városban!

További hírek

H&M: akció a gyerek részlegen

20% kedvezmény a gyerek részlegen csak klubtagoknak, 7500 Ft feletti vásárlás esetén. április 2-ig.

CCC Klub Napok

Remek hír a cipők és a táskák szerelmeseinek! Klubtagjaink 20% kedvezménnyel csaphatnak le az összes teljes áras termékünkre.

Notino: parfüm akció

Akció minden parfümre: akár 10-15% kedvezmény!

BioTechUSA : Heti akció

MSM Chondroitin Glucosamine étrend-kiegészítő tabletta március 27 – árpilis 2. között 4690 Ft-os áron a BioTechUSA üzletben.

Vissza a lap tetejére