COVID-BIZTOS BEVÁSÁRLÁS

ÍGY LESZ COVID-BIZTOS A KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁS
MEGÚJÍTOTTA COVID-MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNYÁT A MAMMUT

Az elmúlt napokban a Mammut újra elnyerte a Safe Asset Group svéd szakmai szervezet biztonságos kereskedelmi létesítményeknek odaítélt Covid-megfelelőségi Tanúsítványát.
A szigorú minősítési eljárást azért indítottuk el ismét, hogy a lehető legbiztonságosabb környezetet teremtsük meg vásárlóink számára folyamatosan, így az ünnepek előtti kiemelten forgalmas időszakban is és egész jövő év folyamán.

A szigorú minősítési eljárás során kapott elismerés hitelesen igazolja, hogy a Mammut a nemzetközi sztenderdek szerint is felkészült a koronavírus járvány kockázatainak kezelésére.

A koronavírus-járvány elleni küzdelem jegyében a Mammutban, összhangban Magyarország Kormányának intézkedéseivel, az alábbi biztonsági szabályok vannak érvényben:

  1. A maszkviselés a bevásárlóközpontok egész területén kötelező, a vásárlóink több üzletben is beszerezhetnek maszkokat.
  2. Kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk el az épületek forgalmasabb pontjain, ezeket rendszeresen utántöltjük.
  3. A látogatók által kiemelten használt területeken naponta legalább háromszor, szükség esetén pedig azonnali fertőtlenítő takarítást végezünk.
  4. A látogatók által gyakran érintett felületeket (kilincsek, felvonógombok, korlátok, csaptelepek, mozgólépcsők gumikorlátai stb.) fokozott gyakorisággal fer­tőt­le­ní­tjük.
  5. A rendszeres fertőtlenítés szigorú osztályozási rendszer szerint, több fázisból épül fel: előzetes tisztítás, fertőtlenítő takarítás, záró fertőtlenítés.
  6. Az épületeket rendszeresen és a szokásosnál gyakrabban átszellőztetjük.
  7. A megfelelő távolságtartás és a biztonságos vásárlói környezet megteremtéséért a területükön üzemelő üzletek felé részletes ajánlásokat dolgoztunk ki, melyek betartásában aktív közreműködéseteket kérjük.
  8. A bejáratoknál és online felületeinken kihelyezett tájékoztató anyagokon folyamatosan tájékoztatjuk látogatóinkat a biztonságos vásárlással kapcsolatos tudnivalókról.

Biztonságos vásárlást kívánunk!

#mammut#safeshopping

Vissza a lap tetejére