Süel

Women's fashion

Opening hours
Mon 10:00am - 9:00pm
Tue 10:00am - 9:00pm
Wed 10:00am - 9:00pm
Thu 10:00am - 9:00pm
Fri 10:00am - 9:00pm
Sat 10:00am - 9:00pm
Sun 10:00am - 6:00pm
Open on sunday
  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Süel

A Márkáról

 A '90-es évek elején, pontosabban 1992-ben...vagyis immáron 20 éve hozta létre Csillag Zsuzsanna, a Süelt (ejtsd: Szüel). Az első kollekció kötött és pamut kombinációkból születő modellekből állt, ami már akkor nagy sikert aratott a kereskedők körében.

 ​Azóta, folytatva a hagyományokat, továbbra is a kötött van a középpontban, de a modern irányvonalakat követve korántsem hagyományos fazonok a Süel kollekcióinak főszereplői.

Missziónk, hogy a termékeinken keresztül megváltoztassuk a  kötöttről kialakult ódivatú és unalmas képet, ami még mindig sokaknak a fejében él.
Portfóliónkban minden megtalálható, amit csak a fonalak és a fantázia tárháza megenged, így a téli gyapjú poncsóktól kezdve, a tavaszi pamut csodákon át a nyári fürdőruha hálókig bármit megtalálsz a Süelnél, ha a kötött világban gondolkozol!
 

A színekben és anyagokban folyton megújuló márka csak egy dologban változatlan, az irány mindig ugyanaz. Az egyszerűbb néha több, de legyen egy pici "twist", egy apró extra, egy lehelletnyi csavar. 

Alapvetően két stílusirányt található meg üzleteinkben. Egy fiatalosabb, kicsit extrémebb ruhákkal is tarkított, alakhangsúlyos kötött világot és egy laza, vagány, bővebb fazonokkal kombinált vonalat, ahol egészen 52-es méretig tudunk mutatni  kötött felsőket, ruhákat.

Store news

Süel: Nordlys

The different pieces of our Nordlys mix are now available in our Mammut store!

Pink in Süel

To celebrate its 30th birthday, the Hungarian brand known for its knitwear is looking forward to autumn with a special range of printed yarns.

Süel: new collection

New collection for the nice weather. Available at the store.

Süel: daily happiness, daily JOY

Colours, 100% cotton, patterns, knitwear. 20% off at Süel all week during Joy-days.

Back to top