Hervis Sport

Men's Fashion, Women's fashion

Mammut II. floor -1
+36 20 823 8984 hm02.budapest@hervis.hu www.hervis.hu


Brands: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Under Armour, Salomon, Asics, Jack&Jones, Levis, KTM, Kettler, Columbia, Benger, Kilimanjaro, Skechers, Heavy Tools, New Balance, Suunto, Polar, Cygnus, Converse, Helly Hansen, Wrangler, Blend, Quicksilver, O’neil, Lotto, Crocs, Merrel, Teva, KangaROOS, Rider, Wilson, Head, Nordictrack, Rucanor

Opening hours
Mon 10:00am - 9:00pm
Tue 10:00am - 9:00pm
Wed 10:00am - 9:00pm
Thu 10:00am - 9:00pm
Fri 10:00am - 9:00pm
Sat 10:00am - 9:00pm
Sun 10:00am - 7:00pm
Open on sunday
  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro
  • Free WiFi

Hervis Sport

A Hervis Ausztria legnagyobb sportáruház lánca, Európa szerte 7 országban közel 200 áruházzal várja a sportszerető, aktív életmódot kedvelő vásárlókat. Világmárkák széles választéka, minőségi exkluzív márkás termékek és szakszerű tanácsadás a legkedvezőbb árakon.

A megújult áruházban körbe tematikus keretek segítik a vevők könnyebb eligazodását, melyekben márkánként és sportáganként van csoportosítva a kínálat.

Technikai falon kerülnek bemutatásra a technikai termékek,  Polar és Suunto órák, valamint Go Pro termékek. LCD kijelzőn láthatók a termékek technikai adatai és működésük.

Az üzletben ingyen Wi-Fi áll rendelkezésre és kihelyezett QR-kódok segítik a belépést a Hervis online shopjába (www.hervis.hu), ahol még nagyobb kínálatot, szélesebb szortimentet találnak a vásárlók. Kihelyezett táblagépek segítségével könnyedén lehet vásárolni az online shopból is, ha a vásárló nem találja meg a megfelelő terméket illetve megfelelő méretet az üzletben.  A vásárlók videófalon kapnak tájékoztatást az online vásárlásról, és online eladók nyújtanak ebben további segítséget.

Store news

Back to top