Egészség

Fordítson figyelmet az egészségére a Mammutban! Az egészséges életmódhoz szükséges élelmiszerek és alapanyagok, valamint az egészségmegőrzéshez nélkülözhetetlen, korszerű diagnosztikai és terápiás módszerek várják az egészségükért tenni kívánó látogatókat. Külön figyelmet fordítunk a válogatott bio és natúr termékek minőségi kínálatára, hogy bárki számára elérhető közelségbe hozzuk a méreganyagoktól mentes életet.

Biosétány / Szűrővizsgálatok
Fogorvos / Bőrgyógyászat
Gyógyszertár / Allergológia
Fitness / Étrendkiegészítők...

Hangsúlyt fektetve az egészségtudatos életmódra, egyedülálló módon egyesítjük egy épületben a legkülönfélébb egészség- és gyógyközpontok széleskörű szolgáltatásait.

A világszínvonalú csúcstechnikával felszerelt CentrumLAB várakozás és beutaló nélkül fogadja látogatóit vérvétel és egyéb diagnosztikai vizsgálatok kapcsán. A laboratóriumban az általános laborvizsgálatokon kívül megtalálhatók az életkorra, nemre, illetve betegségekre szabott szűrőcsomagjaik széles választéka is.

A természetes gyógymódok kedvelőinek az Ayurveda Gyógyközpont, az ayurveda orvoslás több ezer éves tradíciójának segítségével diagnosztizálja és gyógyítja korunk krónikus betegségeit, kiegészítve más ősi gyógyító iskolák tanításaival.

A Fájdalomközpont az aktív fájdalomcsillapítás központjaként, a mozgásszervi fájdalmak, a lágyrész-fájdalmak, valamint a csontfájdalmak hatékony és gyors csillapítását szolgálja, szem előtt tartva az alapbetegség kezelését is.

A Magyarországon egyedüli kezdeményezésként megalakult Trombózisközpont választ ad minden trombózissal és véralvadással, vérzékenységgel kapcsolatos kérdésre, magánrendelői környezetben.

Nem utolsó sorban pedig a Budai Endokrinközpont kiemelkedő szaktekintélyei járulnak hozzá az endokrinológiai betegségek, a hormonális rendszer megbetegedések, cukorbetegség, valamint az agyalapi mirigy betegségeinek kivizsgálásához és kezeléséhez.

Ne feledje, egy időben elvégezett szűrővizsgálat életet menthet! Csak néhány perc az idejéből!

Vissza a lap tetejére