Rooftop Cinema

Szolgáltatás

Nyitva tartás
Hétfő 17:00 - 23:00
Kedd 17:00 - 23:00
Szerda 17:00 - 23:00
Csütörtök 17:00 - 23:00
Péntek 17:00 - 23:00
Szombat 17:00 - 23:00
Vasárnap 17:00 - 23:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Régi Mammut vásárlási utalvány
  • Új Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Rooftop Cinema

A Budapest Rooftop Cinema (BRC) kreatív csapata 2017-ben már ötödik alkalommal szervezi meg nyári vetítéssorozatát. Ennek keretein belül hétről hétre extrém helyszínen, a Corvin Plaza nyári tetőteraszán mutatunk be a közönségnek egy-egy izgalmas filmet.

A BRC csapata küldetésének tekinti, hogy különleges helyszínen különleges filmélményt nyújtson a lelkes mozibarátoknak. Szeretnénk megmenteni a kihalófélben lévő kertmozik örökségét, ezért a város fölé emelkedve, a csillagos ég alatt tartjuk rendezvényeinket. A Corvin Plaza tetőteraszán Európa legnagyobb tetőmozijában vetítünk, ahol a hét méteres mozivásznat nézve, az általunk ingyenesen biztosított popcornt falatozva egyszerre akár 400 ember élheti át ezt a rendkívüli közösségi és kulturális élményt.

A vetítéssorozaton egyaránt mutatunk be régi klasszikusokat, melyeket máshol már nem tekinthetnek meg az érdeklődők, olyan, az utóbbi években mozikba került remekműveket, melyek iránt a közelmúltbeli bemutató ellenére is nagy az érdeklődés, és olyan filmeket, melyeket a közönség premier előtt nálunk nézhet meg. Ennek a változatos koncepciónak köszönhetően többek között műsorra került az utóbbi években az Egy kosaras naplója, a Mad Max – A harag útján, a Forrest Gump, az Amerikai szépség, a Brazil, a Mátrix és a Mapplethorpe: Look at the Pictures. Természetesen a magyar filmművészet remekei és újdonságai mellett sem megyünk el szó nélkül, így a legutóbbi évadzáró eseményünkön Antal Nimród Kontrollját és Madarász Isti Hurok című thrillerét vetítettük.

Ezek az esték nem csupán a filmről szólnak, sokkal inkább egy tematikus eseményként tekintünk rájuk. Épp ezért a vetítéseket rendszerint filmes performance-ok, szakmai beszélgetések, speciális italok vagy épp filmzenei szettek kísérik.

Hasonló üzletek

Vissza a lap tetejére