Juta Óra-Ékszer

Óra, ékszer, kiegészítők

Mammut II. 2. emelet
+36 30 689 2482 mammut2.juta@gmail.com www.jutakft.hu


Forgalmazott márkák: Calvin Klein, Zeppelin, Michael Kors, Emporio Armani, Ernstes Design, Bering, Junkers, Frederique Constant, Gyerek óra, Daniell Wellington, Fossil ékszer, Gant

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Juta Óra-Ékszer

25 éve ott vagyunk az életre szóló pillanatokban

 

Karikagyűrű, ami megpecsételi a legfontosabb ígéretet? Ragyogó gyémántgyűrű a nagy kérdés feltevéséhez? Márkás óra a diplomaosztóra? A kislányod első fülbevalója?

Mindegy milyen alkalomról van szó, a Jutánál egészen biztosan megtalálod azt az ékszert vagy órát, amit keresel!

 

25 éve azon dolgozunk, hogy maximálisan kielégítsük vásárlóink igényeit, ezért ékszer – és óramárkák széles választékát kínáljuk nektek!

Nálunk megtalálhatjátok a klasszikus arany és ezüst ékszereket, de az aktuális divatirányzatoknak megfelelő trendi darabokat is, mint amilyenek például a Calvin Klein, a Thomas Sabo vagy a Pandora ékszerei.

De az ékszerek mellett számos márkás és minőségi óramárkát is forgalmazunk. A svájci óráktól kezdve a divatórákon keresztül a gyerekóráig minden megtalálható üzleteinkben.

Házasulandók számára pedig órási karikagyűrű készlettel, és gyönyörű Forevermark gyémántokkal kedvezünk.

Ráadásul ékszerkészítéssel és ékszerjavítással is foglalkozunk! Kiváló ötvösök segítségével valóstjuk meg elképzelésedet, bármiről legyen is szó!

 

Így ha ékszer, vagy óra vásárláson töröd a fejed, mindenképpen nézz be üzleteink valamelyikébe! Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően már 7 helyen várunk titeket! Vagy nyisd meg webshopunkat, garantáljuk, hogy találsz olyan darabot a Jutánál, amit szeretni fogsz!

 

Márkáink:

Calvin Klein, Daniel Wellington, Bering, Gant, Tommy Hilfiger, Junghans, Junkers, Zeppelin, Engelsrufer, Les Georgettes, Nowley

 

 

Webshopunk:

www.jutaoraekszer.hu

Az üzlet hírei

Vissza a lap tetejére