1 A Travel

Szolgáltatás

Mammut I. 1. emelet
+36 1 345 8232 www.1atravel.hu


Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 18:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

1 A Travel

Üdvözöljük oldalunkon! - “ Hoş Geldınız”

 

Kedves Látogató!

Új utazásszervezőként Budapesten, Magyarországon szeretnénk bemutatkozni és megismertetni Önnel szolgáltatásainkat.

Utazászervező cégünk, az 1 A Travel elsősorban Törökországra specializálódott, 8 éve működik sikeresen Szerbiában, megfelelve a piaci elvárásoknak és a globális, modern turisztikai trendeknek

A turizmus minden területén széles körű szolgáltatásokat nyújtunk, külön hangsúlyt fektetve a csoportos- és egyéni utaztatásra, repülőjegy foglalásra és értékesítésre, valamint utasbiztosításra.

Az elmúlt nyolc évben stabil külföldi partnerkapcsolataink és közvetítői hálózatunk segítségével Szerbiában és a környező országokban (Horvátország, Bosznia - Hercegovina, Montenegró) sikerült megerősödnünk.

Magyarországi irodánk Buda központjában, a Mammut bevásárlóközpontban található. Központi irodánk Szerbiában, Belgrádban, további irodáink pedig Új-Belgrád, Novi Sad, Nis és Lazarevac településen működnek.

Az idei évtől Magyarország területén is jelen vagyunk. Új piacokat keresve, itt ismertük fel az igényt, hogy minőségi szolgáltatásainkkal és ügyfélorientált utazásszervezéssel, sikeres vállakozásba kezdhetünk Budapesten.

Gondosan kiválasztott csapatunkkal és üzleti tervünkkel, vonzó uticélokat és ajánlatokat kialakítva arra törekszünk, hogy minden utasunk igényét kielégítsük.

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően garantáljuk, hogy amennyiben velünk utazik, irodánk minőségi szolgáltatásokat nyújt Önnek.

Utazásszervezőként Ciprus, Törökország, Egyiptom és egyéb országok mediterrán térségeire specializálódtunk.

Ajánlataival, kiváló szolgáltatásaival és hotel választékával az 1 A Travel - Szerbiához és Törökországhoz hasonlóan - Magyarországon is ismert márkává szeretne válni.

A mediterrán térségen kívül irodánk ajánlataiban megtalálhatóak a legvonzóbb üdülőhelyek, Európa és a keleti térség nagyvárosai, egzotikus szigetek, üzleti utak, hegyi turizmus, csoportos túrák, repülőjegyértékesítés stb.

Leendő utasaink igényeihez mérten lehetőséget biztosítunk, hogy utazásukat Budapestről, vagy akár Belgrádból kezdjék meg.

Irodánk számára a legnagyobb elismerést utasaink ajánlása jelenti, hiszen ez a legjobb és leghitelesebb reklám.

Látogasson el hozzánk, foglalja le álomutazását nálunk!

Hasonló üzletek

Vissza a lap tetejére