Parkolás

A mélygarázsokban és a parkolóházban 1200 parkolóhelyet biztosítunk az autóval érkező látogatóink számára. A parkolási díj óránként bruttó 300 Ft. Az elszámolás rendje minden megkezdett óra.

A parkolóház nyitvatartása: hétfőtől vasárnapig 0:00 – 24:00

Parkolóbérletek

(havi bérlet, bruttó)

  Felszíni Fedett
Mammut üzlettel
rendelkező bérlők
21 000 Ft 27 000 Ft
Mammut üzlettel
NEM rendelkező bérlők
27 000 Ft 39 000 Ft
Éjszakai parkolás
21.00-9.00
13 000 Ft

Park-Sec Kft. A felszíni bérlet csak a felszíni parkolóba érvényes, míg a fedett bérlet az összes területre.
A bérlet vásárlásánál kártya kauciós díjat (6000 Ft-ot) számolunk fel, amit a kártya leadásakor visszafizetünk.
Bővebb információ a bérletvásárlással kapcsolatban: www.parksec.hu

Kedvezmény

Váltsa vásárlásait ingyen parkolásra az információs pultnál! Hétfőtől szombatig, kizárólag nyitvatartási időben érvényesíthető. Vasárnap 3 órás ingyenes parkolás függetlenül a vásárlás összegétől, kizárólag a fedett parkolóban.

2-hours free parking is offered when purchasing over 15 000 Huf, from Monday-Saturday. Further information and discount validation available at the informations desks. This offer cannot be combined with any other promotions.

Vásároljon a Mammutban árut és/vagy vegyen igénybe szolgáltatást úgy, hogy az áru vételára, illetve az igénybe vett szolgáltatás tényleges díja az adott napon együttesen elérje a 15 000 forintot és váltsa 2 órás parkolási kedvezményre az összegyűjtött blokkokat, számlákat az információs pultnál. A kedvezmény csak a vásárlás napján vehető igénybe, hétfőtől szombatig az üzlet - ház nyitvatartási idejében, amennyiben az aznap vásárolt termékek ára és/vagy a nyújtott szolgáltatások díja a fenti összeget eléri. Vasárnap 3 órás ingyenes parkolás függetlenül a vásárlás összegétől, kizárólag a fedett parkolóban. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény visszavonásig érvényes. A 2 órás parkolási kedvezmény részletes szabályzata az információs pultban található.

Elektromos töltőállomás

Nálunk érték a környezettudatosság! A Mammut I. és a Mammut II. parkoló garázsában két töltőpont áll a látogatók rendelkezésére, így egy bevásárlás vagy akár egy mozifilm megtekintése alatt is feltölthetik elektromos járművüket, hiszen egy „tank” feltöltése akár 1-2 óra alatt is megtörténhet.

Mammut applikáció - parkoló funkció

A mélygarázsokban és a parkolóházban leparkolt járművének aktuális helyét könnyedén nyomon követheti a Mammut Alkalmazás, Parkoló funkciójának segítségével, hogy többé ne okozzon problémát megtalálni autóját az olykor bonyolultnak tűnő parkoló rendszerben. Töltse le mobilkészülékére az ingyenes Mammut Alkalmazást a Google Play vagy App Store áruházakból és kövesse az utasításokat.

qr-kod
Vissza a lap tetejére