Megérkeztek

Már kaphatók a frissítő, jeges italok a Starbucks kávézóiban, amelyek a zamatos ízviláguknak köszönhetően biztosan a nyár kedvencei lesznek. A nagy forróságban a kedvenc meleg kávéink mellett helyet kaptak a különböző hideg különlegességek is, mint a Cold Brew és a Cappuccino Freddo.

A Cold Brew, a Starbucks hidegen készült kávéja, amely különlegesen gondos és hosszú készítési folyamat eredményeképpen jön létre. A Starbuck baristái 20 órán át áztatják a finomra őrölt kávészemeket szobahőmérsékletű vízben, annak érdekében, hogy a lehető legtermészetesebb ízeket tudják kinyerni belőle. Az áztatás után a keveréket leszűrve, egy igazán mély ízvilágú, édeskés, koncentrált koffeintartalmú hideg kávét kapnak, amelyet vízzel és jéggel higítanak tovább. Azoknak, akik inkább a lágyabb ízeket kedvelik, tökéletes választás lehet a Cold Brew Latte, amely tejjel vagy növényi itallal keverve is kitűnő választás. Ez a két ital azért különleges, mert sosem találkozik forró vízzel, a jegeskávékkal és a Cappuccino Freddoval ellentétben, amely a nyár másik újdonsága a Starbucksban.

A Cappuccino Freddo a selymes, hideg tejhab és egy édeskés, zamatos espresso találkozásából születik, amelyek összekeveredve, igazán egyedi és különleges kényeztetést kínálnak a forró nyári napokra
.

Megérkeztek

Starbucks


Étterem, kávézó

Starbucks
Mammut II. 2. emelet
+36 70 683 1912
www.starbucks.hu

Nyitva tartás
Hétfő 09:00 - 21:00
Kedd 09:00 - 21:00
Szerda 09:00 - 21:00
Csütörtök 09:00 - 21:00
Péntek 09:00 - 21:00
Szombat 09:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:30

Az üzlet további hírei

Csoki csoda a Starbucksnál!

Sokak kedvence, a Triplacsokis Frappuccino visszatért a kávézóba idén nyáron!

Visszatért a sütőtökláz!

Megújult recepttel tért vissza augusztus végén a Starbucks-rajongók kedvence, a Pumpkin Spice Latte.

Zöld tea tejjel?

Green Tea Lattéval bővítette állandó kínálatát a Starbucks

Hangolódjon a karácsonyra!

November második hetétől már élvezhetjük a legfinomabb karácsonyi italkülönlegességeket a Starbucksban.

Vissza a lap tetejére