Don't Be Plastic!

A természet nem szereti a természet ellenes anyagokat!

A "Don’t be plastic!" a bevásárlóközpontok által kezdeményezett edukációs kampány, melynek célja, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetünk szempontjából veszélyes, egyszer használatos műanyag csomagolásokra.

A Mammut Bevásárlóközpont is csatlakozott ahhoz a nemzetközi kezdeményezéshez, melynek keretében igyekszünk felébreszteni a műanyag használat iránti tudatosságot.

Hiszünk abban, hogy a kis tettek nagy változásokhoz vezetnek, és hogy a jó példa, valamint a pozitív megerősítés hatékonyabb módszer, minthogy megbélyegezzünk valakit cselekedetei alapján.

Ennek következtében kampányunkban nem kényszerítünk senkit arra, hogy megváltozzon, és nem is ítélünk el senkit, aki műanyag csomagolást használ!

Mi magunk, a fogyasztók azonban – ha tudatosan és felelősségteljesen használjuk a műanyag termékeket – sokat tehetünk környezetünkért!

Csatlakozz te is a kezdeményezéshez! - Don’t Be Plastic!

 

Bővebb információ elérhető itt

További hírek

Módosított nyitvatartási idő

Üzleteink a magyar kormány intézkedéseivel összhangban 2020. március 17-től a törvényi szabályozásnak megfelelően tartanak nyitva.

Salamander: elegancia&komfort

Válaszd a kényelmet, és keresd a férfiasan elegáns, mégis komfortra hangolt tavaszi cipőkínálatot a Salamander üzletekben!

Tchibo - tavasz testközelből

Egy puha, minőségi fehérnemű megalapozza a jó közérzetet az egész naphoz.

Orsay tavaszi bevásárlónap

2020.03.14-én 20% engedmény az Orsayben!

Vissza a lap tetejére