Scholl

Shoes and leather goods

Mammut I. floor 0
+36 1 505 5848 info@revans2000.hu www.revans2000.hu


Brands: Scholl, Clarks, Batz, Beurer, Berkemann

Opening hours
Mon 10:00am - 9:00pm
Tue 10:00am - 9:00pm
Wed 10:00am - 9:00pm
Thu 10:00am - 9:00pm
Fri 10:00am - 9:00pm
Sat 10:00am - 9:00pm
Sun 10:00am - 6:00pm
Open on sunday
  • Accept Credit card
  • Frequent shopper programme
  • Store-specific gift vouchers
  • Mammut gift vouchers
  • Accept Euro

Scholl

Revans 2000 Kft. 14 éve az egészség és kényelem szolgálatában.

 

Lábunk egészségének megőrzése szempontjából nagyon fontos a megfelelő cipő kiválasztása, hiszen a problémák legnagyobb része a nem megfelelő lábbeli hordásának eredményeként alakul ki, ezért forgalmazzuk a több mint száz éves múltra visszatekintő SCHOLL és CLARKS lábbeliket.

 

A cipőinkben odafigyelünk arra, hogy a legkorszerűbb technológiák ötvöződjenek a legkorszerűbb anyagokkal, így azok tökéletesen megfeleljenek vásárlóik egészséggel és jó megjelenéssel kapcsolatos elvárásainak.

A visszafogott elegancia, praktikum és esztétikum ötvözésével mindenki megtalálja a számára megfelelő lábbeliket, melyeket munkába járáshoz, hétköznapokra, vagy kiránduláshoz, aktív pihenéshez egyaránt hordhat. A vidám színekben pompázó, trendi díszekkel, motívumokkal megálmodott könnyed őszi lábbeliink nem véletlenül lettek a vásárlók kedvencei.

 

A SCHOLL a lábbeliken kívül odafigyel az otthoni lábápolásra is, erre fejlesztette ki lábápolási termékei széles választékát, mely a különböző lábproblémákra nyújt segítséget.

 

A BEURER  termékeink széles kínálatában mindenki megtalálja az egészséges életvitelhez szükséges segítséget. Masszírozók, hőmérők, ágymelegítők, szépségápolási termékek, konyhai- és személymérlegek, vércukorszintmérők, pulzusmérő órák, csak hogy néhányat említsünk a repertoárból. A cég 90 éves fennállása óta százezrek otthonában szolgálják a vásárlókat.

 

Új márkaként üzletünk kínálatát a BERKEMANN és a BATZ lábbelikkel bővítettük, így próbáljuk a vásárlóink minél szélesebb igényét kiszolgálni.

Back to top